Eindhoven

Sloophouten vloer in een woonkamer in Eindhoven, deze sloophouten vloer is geleverd en gelegd door VanSloophout.com. De planken zijn compleet voorbehandeld in de werkplaats van VanSloophout.com. De planken zijn geschuurd, geschulpt (op breedte gezaagd) en gelakt verstuurt naar Eindhoven waarna de sloophouten vloer 2 weken na levering super strak in is gelegd. Onder de sloophouten vloer is een isolatie laag gegaan in verband met de warmte isolatie.

Sloophoutenvloer.nl geeft u graag advies voor de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bel of mail gerust!

  • Sloophouten vloer Eindhoven

Meer informatie

Wij leggen sloophouten vloeren door heel Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Deze worden gelegd door professionals van VanSloophout.com welke al jaren actief zijn in het leggen van vloeren van sloophout.

U kunt er ook voor kiezen om een vloer van sloophout zelf te leggen, wij geven u graag advies hierbij. Het is mogelijk dat wij kant en klare sloophoutplanken leveren (geschuurd en gelakt) zodat u het zelf alleen nog maar erin hoeft te leggen.