Breda: Dakterras

In Breda hebben wij een complete woning, zowel binnen als buiten, mogen voorzien van sloophouten vloeren. Op de bovenverdieping zijn wij begonnen, de klant heeft gezorgd voor een vlakke houten ondervloer waardoor wij zo’n 45m2 met gemak in een dag hebben kunnen voorzien van sloophout. Vervolgens hebben wij het dakterras mogen voorzien van sloophouten planken, deze planken zijn op een onderconstructie bevestigd welke de druk goed verdeelt over de bestaande dakbedekking. Het hout is vervolgens goed behandeld met blanke buitenbeits waardoor deze sloophouten vloer ook buiten makkelijk meerdere jaren meegaat zonder onderhoud.

Als laatste klus hadden wij nog de hal, woonkamer, kantoor en keuken. Deze ondervloer was ook verzorgd door de klant zelf, deze manier van werken is het meest voordelige voor u. Wij rekenen voor een sloophouten vloer bevestigen op een houten ondervloer het laagste tarief voor een sloophouten vloer. Bent u benieuwd wat onze tarieven zijn bel of mail gerust, of gebruik natuurlijk ons contactformulier!

  • Sloophouten dakterras Breda

Meer informatie

Wij leggen sloophouten vloeren door heel Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Deze worden gelegd door professionals van VanSloophout.com welke al jaren actief zijn in het leggen van vloeren van sloophout.

U kunt er ook voor kiezen om een vloer van sloophout zelf te leggen, wij geven u graag advies hierbij. Het is mogelijk dat wij kant en klare sloophoutplanken leveren (geschuurd en gelakt) zodat u het zelf alleen nog maar erin hoeft te leggen.