VanSloophout.com

VanSloophout.com is een groothandel in sloophout en verkoopt zowel planken als diensten zoals het leggen van vloeren, plaatsen van wanden, betimmeren van plafonds en bedenken en uitvoeren van maatwerkopdrachten.

VanSloophout.com bestaat pas net maar geeft u het gevoel dat ze er al jaren zijn!

Dit komt doordat de oprichter van VanSloophout.com hiervoor al 3 jaar aan het ondernemen was. Hiervoor was hij ook al werkzaam in deze branche, Matthias Weijland startte voor zijn 19de levensjaar al zijn eerste bedrijf waar hij maatwerk meubels aanbood gemaakt van steigerhout. Onder de naam MRL-Steigermeubelen werden deze meubels gemaakt in een garagebox van slechts 15 vierkante meter en werden verkocht aan zowel particuliere als aan zakelijke klanten. Deze werkzaamheden worden nog steeds uitgevoerd maar dan onder de naam VanSteigerhout.com (handelsnaam van VanSloophout.com) en in een 400 vierkante meter grote werkplaats aan de A58 op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen.

Nieuwe trend, nieuw bedrijf! VanSloophout.com is gesitueerd langs de A58 tussen Roosendaal en Etten-Leur aan de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen, hier vindt u onze werkplaats en tevens ook de showroom. VanSloophout.com is het bedrijf dat alles voor u kunt betekenen op het gebeid van maatwerk, ontwerpen en uitvoeren van projecten en de verkoop van sloophout.

We hopen dat wij u van dienst kunnen zijn, mocht u iets missen of zien wij iets over het hoofd en heeft u tips. Neem vooral contact met ons op!